درباره نشریه

نوع مقالات قابل انتشار: پژوهشی، ترویجی و مروری
وضعیت انتشار: چاپی و الکترونیکی
دوره انتشار: فصلنامه
زبان نشریه: فارسی (چکیده انگلیسی)
حوزه تخصصی: مطالعات اسلامی در حوزه مدیریت
نوع داوری: داوری بدون نام و حداقل 2 داور
میانگین زمان داوری: یک تا شش ماه
روش مأخذنویسی: APA ویرایش هفتم (2020)
هزینه پردازش و انتشار مقاله: رایگان
وضعیت دسترسی به متن کامل مقالات: دسترسی باز و دریافت رایگان
آدرس پست الکترونیک نشریه: imj@ihu.ac.ir
 همکاری با انجمن علمی: انجمن علمی مدیریت دولتی ایران

دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه جامع امام حسینعلیه‌السلام با هدف ارتقای جایگاه و تعمیق مطالعات اسلامی در حوزه مدیریت، اقدام به انتشار فصلنامه مدیریت اسلامی نموده است تا فرصتی برای پیوند میان حوزه علمی و نظام تصمیم‌گیری و اجرایی ایجاد کرده و به تقویت و ارتقای سطح دانش مدیریت اسلامی مدیران و پژوهشگران کمک نماید.

از‌ استادان و پژوهشگران گرامی تقاضا می‌شود برای ارسال مقالات خود با مراجعه به این وبگاه، ثبت‌نام و مقاله خود را بر اساس راهنمای تدوین تنظیم و ارسال کنند. به این­ ترتیب مراجعه حضوری و یا تماس تلفنی با دفتر نشریه لزومی نخواهد داشت و کلیه ارتباطات با نویسندگان و داوران محترم از طریق این سامانه انجام خواهد گرفت. ضمناً مقاله‌های ارسال شده پس از داوری تخصصی و تأیید هیئت تحریریه، به چاپ می‌رسند. همچنین بابت ارزیابی و انتشار مقالات هیچگونه هزینه‌ای از نویسندگان فرهیخته دریافت نمی‌شود.